Inserció Laboral

Millora de l'ocupabilitat
Millora de l'ocupabilitat
3. Inserció Laboral

Des del programa d’inserció laboral oferim suport financer i estratègic a projectes que tenen entre els seus objectius principals la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió.

FORMACIÓ I TREBALL
3.1 FORMACIÓ I TREBALL

Impulsem l’empresa d’inserció Fundació Amiga de la Fundació Formació i Treball a través d’un préstec participatiu. La creació de la Fundació Amiga respon al repte de facilitar l’accés al treball real a persones que ja han finalitzat els itineraris d’inserció.

SAO PRAT
3.2 SAO PRAT

Impulsem l’empresa d’inserció de l’associació Sao Prat amb la contractació d’un gerent per tal de recolzar la missió de capacitar i motivar els joves que tenen dificultats per accedir al mercat laboral, i que no tenen clara un perspectiva formativa, esdevenint un motor que generi sortides reals per a aquests joves.

Bona Voluntat en Acció
3.3 Bona Voluntat en Acció

Donem suport al programa d’inserció de Bona Voluntat en Acció per tal de garantir l’ampliació dels nombre de persones ateses per aquest programa i facilitar la seva inserció laboral a través de la figura d’un insertor i prospector.

Dades de contacte

FUNDACIÓ PRIVADA NOUS CIMS

Plaça Europa, 21-23 (08908)

L'Hospitalet de Llobregat.

 

hola@nouscims.com