Identificació i activació del talent i vocació

Millora de l'ocupabilitat
Millora de l'ocupabilitat
1. Identificació i activació del talent i vocació

Des d’aquest programa impulsem projectes que acompanyen els joves en el procés d’identificació i reforç dels propis talents i vocació per tal de desenvolupar itineraris formatius i d’inserció sòlids.

Projecte Impulsa’t
1.1 Projecte Impulsa’t

Programa dissenyat i desplegat per la pròpia Fundació Nous Cims oferint tallers grupals i sessions individuals de coaching per a reforçar el procés de definició del propi itinerari formatiu de joves vinculats a entitats socials .

Si voleu més informació del programa o creieu que algun jove que està vinculat a la vostre entitat se’n podria beneficiar contacteu amb beques@nouscims.com

Beques JOV
1.2 Beques JOV

Recolzem a l’Associació Beques Jov en el seu programa d’orientació i vocació de joves en edats escolars des de la seva posada en marxa.

Beques Jov contribueix al món de l’educació ajudant aquells estudiants que no acaben de trobar el seu lloc però que tenen la necessitat de desenvolupar la seva ment creativa, talent i vocació.

ESFROG
1.3 ESFROG

Impulsem l’aterratge del projecte EsFROG a Espanya amb l’objectiu que joves que s’han desenganxat del sistema formatiu i laboral puguin reprendre el lideratge del seu futur.

ESFROG utilitza com a metodologia el reconegut programa de lideratge noruec Frog Online Identity per tal que els joves pugin crear el futur que desitgen tot potenciant el seu desenvolupament personal i professional.

Dades de contacte

FUNDACIÓ PRIVADA NOUS CIMS

Plaça Europa, 21-23 (08908)

L'Hospitalet de Llobregat.

 

hola@nouscims.com