Acompanyament als joves

Millora de l'ocupabilitat
Millora de l'ocupabilitat
2. Acompanyament als joves

Des d’aquest programa recolzem prioritàriament projectes que acompanyen els joves en el seu procés de definició i realització dels seus itineraris d’inserció. Projectes que treballen al voltant d’elements el reforç de la xarxa de referents. També donem recolzament a projectes que ofereixen suport a altres col·lectius per a inserir-se al mercat ordinari.

Fundació Germina
2.1 Fundació Germina

Donem suport al Projecte GR – Gran Recorregut de la Fundació Privada Germina a través de la contractació d’un nou professional vinculat al servei amb l’objectiu de doblar el nombre de joves atesos en el marc del projecte.

Punt de Referència
2.2 Punt de Referència

Donem suport al Projecte Referents de l’associació Punt de Referència a través de l’impuls de rèpliques del projecte en d’altres entitats.

Fundació IRES
2.3 Fundació IRES

Recolzem el Projecte Click, un servei socio educatiu de la Fundació IRES adreçat a joves que necessiten un acompanyament temporal per tal d'identificar el seu millor recorregut formatiu, laboral i personal.

Casal dels infants
2.4 Casal dels infants

Impulsem el projecte d’orientació i suport a la formació i la feina per a joves en risc d’exclusió social del Casal dels infants a Salt.

Fundació Jovent
2.5 Fundació Jovent

Recolzem el projecte “Llestos Per Fer el Salt” de la Fundació Jovent, un programa de segones oportunitats per a joves amb un baix nivell de qualificació educativa i professional.

Mentoria Laboral
2.6 Mentoria Laboral

Nous Cims impulsa un projecte pioner en l'àmbit de la mentoria laboral per a joves en situació de vulnerabilitat social. El projecte pretén millorar l'ocupabilitat de 30 joves a través de la creació de vincles de confien, orientació professional i suport en els seus itineraris formatius i d'inserció laboral.

Fundació Vozes
2.7 Vozes

Nous Cims ha impulsat VOZES des dels seus inicis, un projecte músic-social que treballa amb nens i adolescents que no poden accedir a la pràctica musical, i que a través d'aquesta, se'ls ofereix l'oportunitat d'integrar-se plenament en la societat, sense renunciar a la qualitat i compromís que la mateixa exigeix.

Actualment VOZES és una escola de vida per a més de 500 nens a Barcelona i Madrid.

Dades de contacte

FUNDACIÓ PRIVADA NOUS CIMS

Plaça Europa, 21-23 (08908)

L'Hospitalet de Llobregat.

 

hola@nouscims.com